Een verandering hoeft niet groot te zijn om veel impact te hebben. Maar je kunt er wel als een berg tegenop zien… of als een Muur. De Chinese Muur bijvoorbeeld! 

Wat ga je doen?

Toch op zoek naar een andere baan, lekker je huis restylen of doorsudderen op die oude bank, afscheid nemen van die sigaret… na dit pakje. We worstelen allemaal met dit soort beslissingen en dat is logisch. Een keuze maken is lastig, laat staan dat je er ook nog eens de gevolgen van moet ondergaan… In je eentje… Daarom nodigen Rick Geurtsen en Michael Robbert Brans je uit om samen de ultieme uitdaging aan te gaan; Zij lopen de Chinese Muur Marathon, jij gaat voor je persoonlijke doel. Benieuwd wie zij zijn? kijk dan hier een eerste Challenge trailer.

Wat dat ook is!

Samen gaan jullie aan de slag, maken jullie stappen vooruit, maar ook stappen achteruit en hey… misschien sta je zelfs wel even een periode stil.
Dat hoort er allemaal bij en is helemaal niet erg. Zolang je maar op het juiste moment een klopje op je schouder krijgt of een duwtje in de rug… een aansporing om door te gaan.
Zelfs de kleinste verandering is moeilijk, tenzij je het doet met de steun van vele anderen. Sluit je aan bij RunWithUs2 en gun jezelf een ander leven. Of dat nu gezonder of gezelliger is… of resulteert in een hippe nieuwe bank waarop je heerlijk kunt Netflixen.

Just go for it!

Doe mee met de RunwithUs2 challenge op Facebook en Instagram. Dan zien we elkaar uiteindelijk aan de andere kant van de muur.
Voor ons is dat de Chinese Muur… Wat wordt jouw ultieme obstakel?

Volg ons

Wil jij op de hoogte blijven van dit unieke project en misschien wel meedoen? Volg ons dan door ons op Facebook een like te geven. En heb je ook een instagram account dan kun je ons ook daar volgen. De komende maanden zullen we jullie op de hoogte houden van alle vorderingen rondom The Run With Us 2 Challenge en de trainingen en help ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken met #RunWithUs2.

Sponsors gezocht

Elk project draait wel ergens op sponsoren en ook deze challenge. Ben jij of ken je iemand die werkzaam is in de sport, running of travel business en zie je kansen om The Run With Us 2 Challenge te steunen? dan horen wij dat graag. Sportieve groet Rick Geurtsen en Michael Robbert Brans

1 gedachte over “The Run With Us 2 Challenge 2019”

  1. Hi Michaelrobbert, ik vond het leuk je vanavond op de dijk ontmoet te hebben. Ik wil contact met je houden en hopelijk kun je wat betekenen voor de opening van de atletiekbaan in Zeewolde in de week vanaf 22 september.
    hartelijke groet
    Ludger Stuijt

Tof dat je mijn blog hebt gelezen! ik ben benieuwd naar je reactie. Groet Michael-Robbert