Steun mijn uitdaging!

Hiep Hiep Hoera! vandaag ben ik jarig! 34 jaar oud alweer en wat gaat de tijd snel als je het goed hebt. Toen ik een jaar of 16 was had ik het vaak met vrienden over dit moment. Hou zou het zijn als je 34 of ouder bent? heb je dan kinderen, ben je dan getrouwd hoe zou het zijn met onze gezondheid? Inmiddels kan ik vertellen dat ik ben getrouwd, een prachtige dochter heb en bovenal gezond ben. Dit is een bijzondere dag, niet alleen omdat het mijn verjaardag is maar vooral omdat ik dit punt heb bereikt. Vandaag is het begin van een groot en waanzinnig avontuur die ik met een geweldige groep mensen ga beleven. 

Vroeger

Ik heb er al vaker over gesproken en geschreven maar dit jaar is het exact 20 jaar geleden dat ik voor het eerst kanker heb gekregen. Vandaag de dag is alles goed en ben ik al een behoorlijke tijd “gezond” verklaard, dus voor mij geen onderzoeken, jaarlijkse foto’s en ritjes naar het ziekenhuis meer. En als ik dan een rit moet maken naar het ziekenhuis dan is het alleen om mijn arts te vertellen wat ik het komende jaar ga doen. Wat is de tijd snel gegaan en wat heb ik veel meegemaakt. Van diepe dalen waar ik geen uitweg meer in zag tot de hoge pieken waar trots en euforie het won van verdriet. Ik hoop dat deze uitdaging mij een nieuwe energie zal geven waar ik de komende jaren van kan gaan genieten. Want zeg nou zelf, hoe vet is het als ik later tegen mijn dochter kan vertellen dat papa de Ben Nevis heeft beklommen op 1 been?!

Team Ben Nevis

Vandaag is de lancering van mijn project Lets meet Ben Nevis want op 16 juli 2016 ga ik proberen de hoogste berg van Schotland en de UK de Ben Nevis te beklimmen. Ik ga dit niet alleen doen maar samen met CrossXvest, Altius Sportfysiotherapie, GotspeDesign, mijn vader, broer en vriend. Tijdens het project wordt ik ook gesteund door FlevoNice, Syntech Nutrition, Lokale omroep Zeewolde, EtchRock.com, TV Flevoland en CloudVisual. Natuurlijk doe ik dit voor mijzelf maar ook voor 2 geweldige Fondsen omdat ik iets terug wilde doen. Daarom ga ik mijn uitdaging koppelen aan het Verbeeten Fonds en Revalidatiefonds. Met deze uitdaging en beklimming wil ik geld inzamelen voor onderzoek en verbetering van behandelingen bij kanker. Jaarlijks worden er landelijk veel kankeronderzoeken gestart en veel van deze onderzoeken zijn lange termijn onderzoeken en zullen in sommige gevallen niet direct beschikbaar zijn voor de patiënt. Het Verbeeten Fonds heeft als doel om onderzoeksresultaten binnen 3 jaar operationeel te hebben binnen het Instituut Verbeeten. Ook steun ik het Revalidatiefonds die streven naar een zo zelfstandig mogelijk leven met een beperking. Voor vele is de stap naar zelfstandigheid misschien nog ver weg en daarom steun ik het Revalidatiefonds. Om de expeditie te kunnen starten word ik gesteund door expeditiesponsors en de eerste hebben zich al aangesloten. Een grote dank gaat uit naar Tegeldepot Zeewolde, Megadump Nunspeet, Syntech Nutrition en Kamer Orthopedie. 

Doelen.

Ik heb 1 wens en dat is een boodschap overbrengen zoals Team No-Limits dat al één jaar lang doet en dat is “Laat je handicap geen beperking zijn”. Ik hoop dat iedereen massaal mijn speciaal aangemaakte Fanpage op Facebook zal gaan liken, delen en bezoeken. Wekelijks zal ik updates posten op mijn Facebook, Instagram en Twitter over de voorbereidingen. De expeditie is pas over 10 maanden maar ik heb deze maanden nodig om de maximale tijd van 17 uur te kunnen volhouden. Het zal mij niet gebeurden dat ik boven op de top niet meer terug kan lopen dus is trainen essentieel. Ik heb de opdracht gekregen om een uniek steen terug te brengen naar de top. Deze steen heb ik gekregen van eerdere expeditieleden die de Ben Nevis ook hebben beklommen dus falen is geen optie. 

Donaties

Steun mijn uitdaging en actie door een donatie te doen. De komende maanden zal ik via diverse kanalen ook meer vertellen over wat beide fondsen. Zo zal ik een bezoek brengen aan het Instituut Verbeeten en meer vertellen over de doelstellingen van Team No-Limits en het Revalidatiefonds. Klik hier om naar de donatiepagina te gaan. 

Help mee.

Wacht niet langer en like mijn pagina op Facebook.com/letsmeetbennevis en deel hem met zoveel mogelijk vrienden voor een maximaal bereik. Ben je actief op Twitter of Instagram? dan nodig ik je graag uit om volger te worden @michaelrobbert. Mocht je bijdrage willen doen via een van deze socialmedia kanalen zet dan de tag #letsmeetbennevis2016 in je bericht zodat ik hem weer kan terugvinden. 16 Juli 2016 gaat een geweldige dag worden en hoop ik jullie te kunnen vertellen dat ik de top heb gehaald.

Tot heel snel, Michaelrobbert Brans