Follow me

On Facebook

On Facebook

On Facebook

Follow me

On Instagram

On Instagram

On Instagram

Follow me

On LinkedIn

On LinkedIn

On LinkedIn

previous arrow
next arrow
Slider

Ik leerde omgaan met het syndroom van Gilles de la Tourette en vocht 3 keer tegen de verschrikkelijke ziekte kanker waarna ik mijn hele rechterbeen verloor. Ik raakte in een depressie en woog op mijn zwaarste moment bijna 100 kilo.

Ik ging de strijd aan en vondt een manier om sterker te worden en nieuwe obstakels te overwinnen. In 2014 liep ik samen met sport team The Dutch Adaptives in 4 uur mijn eerste 5 kilometer als adaptive obstacle course runner. Knokte ik voor de titel snelste man ter wereld op de 5KM met krukken en 1 been en won daarmee een Nederlands en Guinness world record. Beklom ik de hoogste berg van Schotland, de Ben Nevis in 10 uur en deed ik oa. mee aan het spectaculaire ninja obstacle programma van SBS6 Ninja Warrior Nederland. 

Ik vondt een manier om mijn persoonlijke obstakels te overwinnen door ze letterlijk op te zoeken.

Opscheppen? Nee! Ik vond een manier om mijn persoonlijke obstakels te overwinnen door ze letterlijk op te zoeken, en vooral niet uit de weg te gaan. Inmiddels ben ik getrouwd en vader van één dochter, sportondernemer, sportcoach en motiveer ik middels mijn verhalen anderen om zijn of haar obstakels niet uit de weg te gaan met als thema “Don’t Hide Your Obstacles“. Benieuwd wat mijn grootste obstakel was van de afgelopen jaren en hoe ik dat heb overwonnen? Kijk dan nu mijn TEDx Talk tijdens TEDx Maastricht.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie ontvangen dan kunt u mij een email sturen. U kunt mij ook vinden en bereiken via LinkedIn en andere sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram.