Meet the Etchrock Elites

Afgelopen jaar was een ongelooflijk gaaf jaar! Ik heb zoveel gedaan en zoveel overwonnen. Dankzij de steun van veel organisaties ben ik gekomen tot waar ik nu sta. Maar ik heb ook een unieke titel mogen ontvangen en wel die van Etchrock Elite.

The EtchRock Elites are a group of individuals from across the globe that share our mission of inspiring people to take on their next challenge. -EtchRock

Dit stukje moet duidelijk genoeg zijn denk ik. De elites zijn een groep bijzondere atleten die allemaal hun eigen specialiteiten hebben en bijzondere prestaties hebben behaald. Ik mag mij dankzij de Ben Nevis één van de elite noemen. Ik voel me vereerd want ik sta tussen een rij mensen waar je U tegen zegt. Denk dan aan The Hudson Brothers die een bizarre hobby hebben. Deze broers zoeken over de hele wereld de meest gevaarlijk maalstromen (wervelstromingen) op om daar zo dicht en snel mogelijk langs te zwemmen. Dit alles doen zij om aandacht te vragen voor het behoud van schoon water!

The Wild Swimming Brothers took on a world first attempt to swim across the two biggest and most powerful whirlpools in the world, the mighty Moskstraumen and Saltstraumen in Norway. – The Wild Swimming Brothers

Maar denk ook aan Luke Tyburski die als eerste in 7 dagen een Ultimate Triathlon deed door 14 marathons te lopen. Met zijn gekleurde petje is hij een absolute baas op het gebied van endurance marathons. Maar zo zijn er ook atleten die de amazone zijn doorgevaren met een kano of denk aan Jamie Ramsay scottish Adventurer of the Year die met zijn fiets 17.000 KM aflegde door 12 landen. Het is bizar dat ik samen met vriend Frank van Lieshout onderdeel van mag zijn van deze groep atleten.

Maar wat is Etchrock nu eigenlijk? Etchrock is een community opgericht door de gebroeders Jason en Stuart King. Een super vet online platform waar jij  unieke challenges kunt ontdekken die zijn opgezet door organisaties, goede doelen, atleten en merken. Maar ook kun je er blogs lezen en kun jij je aansluiten bij één van de vele challenge waar jij vervolgens virtueel (dus vanuit je eigen omgeving) aan kunt deelnemen. Je kunt sporthorloges koppelen aan je pagina en de progressie bijhouden via jouw eigen personal page en delen met de community. Je kunt ook een persoonlijke challenge maken en deze via Etchrock koppelen aan een goed doel. Je kunt zelfs prijzen uitreiken aan je virtuele mede strijders of ticketverkoop doen voor een finale evenement waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

We hope this adventurous and inspirational community fuels your own desire and inspires you to take on a challenge.- Etchrock

Ik ben sinds mijn Ben Nevis challenge actief op Etchrock en ben al druk aan het broeden op een uniek project wat ik daar kan gaan delen. Etchrock is geen website voor wereld records maar een platform dat jouw uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Ik kan jullie aanraden om een account aan te maken een eens te gaan speuren want Etchrock bied heel veel leuke mogelijkheden voor jouw sportieve unieke challenge. Ik wilde dit graag delen wie weet zie ik je binnenkort op Ethcrock.com.

Daag jij jezelf ook uit? LEAVE YOUR MARK. Michaelrobbert