Lets get ready to Rumble!

We zijn alweer een paar weken verder sinds de start van mijn project om de Ben Nevis in Schotland te beklimmen. Het begon als een klein project maar nu kan ik wel zeggen dat het een indrukwekkend plan is geworden. De afgelopen weken zijn er zoveel mooie ideeën voorbijgekomen en heb ik mooie mensen mogen ontmoeten die mijn project steunen.

Ik wist vooraf niet waar ik moest beginnen maar met vallen en opstaan heb ik denk ik een geweldig team en project neergezet. Ik moet daarbij wel aangeven dat er nog een heleboel moet worden gedaan en ga ik de komende weken aardig wat dingen uitbesteden. Ik ben een raket, een diesel en een ongeleide projectiel dus mij moet je niet vragen om alles te willen doen. Vandaag had ik toch een redelijk positief bezorgde moeder aan de telefoon waardoor ik me wel goed realiseer dat ik mezelf niet over de kop moet werken met alle plannen want in Oktober ga ik ook weer naar school om een fitness opleiding te volgen. Ik heb één groot doel en dat is om in 2016 andere mensen doormiddel van sport te begeleiden, motiveren, trainen en om te laten zien dat alles mogelijk is.

Afgelopen week was er HET overleg der overleggen bij FlevOnice met het complete Ben Nevis team, Het Verbeeten Fonds en Het Revalidatiefonds om een plan van aanpak te maken. Beide fondsen waren al redelijk op de hoogte van mijn werk tot nu toe maar nog niet alles was bekend. Ik zou het liefst nu alles vertellen maar dan is de verrassing weg dus ik hou het kort.

Wel kan ik vertellen dat op 8 September, mijn verjaardag 🙂 het project zal worden gelanceerd. Ik heb deze datum gekozen omdat het dit jaar exact 20 jaar geleden is dat ik voor het eerst ziek ben geworden. Gelukkig ben ik genezen en voel ik me beter dan ooit maar dit jaar is en blijft een  bijzonder jaar. Mijn challenge naar de Ben Nevis betekend daarom ook meer dan alleen de uitdaging en is het vooral een reis naar de overwinning!. Ik wil niet dramatisch gaan doen maar het feit blijft wel dat ik ook dood had kunnen zijn. Gelukkig is het anders gelopen en ben ik blij dat er zoveel jaren later uitdagingen als deze op mijn pad komen.

Ik heb veel voorbereiding gedaan om het project zo goed mogelijk online te presenteren met een professionele website. Dat de website al online staat is geen geheim dus ik zou zeggen bezoek hem vast op www.letsmeetbennevis.com en later zal er meer informatie op worden geplaatst. Samen met Gotspe design is er een mooi teaser film gemaakt om doormiddel van film te vertellen over mijn challenge. Ook zal ik het komende jaar meer te vertellen over de onderzoeken van het Verbeeten Instituut en de doelen van het Revalidatiefonds.

Wat misschien is opgevallen is dat ik veel in het engels schrijf op mijn Twitter, Instagram en Facebook? Vanaf het moment dat ik over mijn uitdaging sprak op internet heb ik via socialmedia veel reacties en privé berichten mogen ontvangen van volgers uit de UK en USA. Van personen die ook de Ben Nevis hebben beklommen tot organisaties zoals LiveStrong en Etchrock.com Nu zegt dat niet direct wat over het vervolg maar het feit dat mensen mijn challenge volgen via Twitter en Instagram geeft wel een positieve boost aan het geheel. Mocht je ook interesse hebben om mijn voorbereiding te willen volgen? dan zeg ik zoek me op en laten we vriendjes worden op Instagram en Twitter (@myoneleggedlife) en de Facebook Fanpage komt later online.

Maar vanaf 8 September zal de website EtchRock.com mijn challenge gaan promoten in de UK. EtchRock.com is een website speciaal voor mensen die een bijzondere uitdaging hebben, zeg maar het Guinness book of records maar dan in een Facebook jasje. Ik kan dat nu gaat uitleggen maar beter is om de website te bezoeken. Ook heb ik nieuws over het World Guiness Book of Records maar omdat ik daar nog geen zekerheid over heb hou ik het alleen bij deze zin 😉

Nu is het wachten tot de lancering op 8 September en dat wat gaat komen. Daarna ga ik lekker op vakantie en dan vanaf Oktober echte sportieve meters maken. Ik ben denk ik nooit klaar voor de wandeling naar de top van de Ben Nevis maar voorbereid zijn op dat wat gaat komen moet wel lukken. Ik hoop dat jullie mijn Challenge zullen blijven volgen en vooral steunen. 

Groet Michaelrobbert