previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Zomer Mei 1995, ik was 14 jaar oud en een maand waarin mijn leven weer een andere invulling zou gaan krijgen.

Ik was mij nog niet bewust van dat wat ging komen maar dat het mijn hele leven zou gaan veranderen was een feit. In de auto op weg naar mijn werk dwaalde mijn gedachten af en realiseerde ik mij ineens hoe lang het geleden was dat er in mijn bovenbeen een tumor zo groot als een rugbybal werd ontdekt. Hoe snel gaat het leven wel niet voorbij als je na zoveel jaar ineens beseft dat het al zo lang geleden is en hoeveel geluk ik heb gehad. Heb ik het al die jaren weg gestopt? of ben ik nu op een punt gekomen dat het een plek heeft gekregen? Niet alleen was het hebben van kanker een groot obstakel maar ook mijn onzichtbare beperking het syndroom van Tourette had nog geen plek in mijn leven.

Sinds dat moment staat mijn leven staat in het teken van challenges en vertellen. Elke dag gebeuren er dingen die misschien niet direct opvallen maar zeker de moeite waard zijn om even bij stil te staan. Leeft jij je eigen leven of wordt je geleid door je omgeving? Pak jij alle kansen aan om een betere versie van jezelf te worden en vooral accepteer jij hulp? Wat is opgebouwd kan binnen enkele seconde voorbij zijn door tegenslag, ziekte of gewoon dikke pech. Maar wat als jij de kans kreeg om iets te doen wat je leven zou veranderen. Grijp jij dan die kans aan en gebruik je daarbij de hulp van je omgeving? Ik probeer mensen doormiddel van mijn sport obstacle course running waarbij ik fysieke obstakels moet overwinnen anders laten denken. Dat iets wel kan. Niet in één keer maar wel met hulp van anderen en binnen een bepaalde tijd. Wil je meer over mijn challenges zien? Klik dan door naar mijn Youtube kanaal.

‘If someone offers you an Amazing opportunity and you’re not sure you can do it, say Yes – then learn how to do it later.’

Het afgelopen jaar heb ik mijn verhaal voor diverse organisaties, scholen en bedrijven mogen vertellen en stond ik op het podium van Nederlands grootste TEDx in Maastricht. Misschien sluit mijn missie en verhaal ook aan bij uw bedrijf? Wacht dan niet te lang en stuur mij een persoonlijk bericht via dit adres.

Michael-Robbert Brans