Play
Shadow
Slider

Zomer Mei 1995, ik was 14 jaar oud en DE maand waarin mijn leven een andere invulling zou gaan krijgen. Ik was mij nog niet bewust van dat wat ging komen maar dat het mijn hele leven zou gaan veranderen was een feit. Vrijdag 30 Januari 2015 zat ik in de auto op weg naar mijn werk in Almelo en op de één of andere manier dwaalde mijn gedachten af en realiseerde ik mij ineens dat het over 3 maanden exact 20 jaar geleden was dat er in mijn bovenbeen een tumor zo groot als een rugbybal werd ontdekt. Hoe snel gaat het leven wel niet voorbij als je na 20 jaar ineens beseft dat het al zo lang geleden is en hoeveel geluk ik heb gehad. Heb ik het 20 jaar weg gestopt? of ben ik nu op een punt gekomen dat het een plek heeft gekregen?

Sinds dit besef staat mijn leven staat in het teken van het promoten van zelfstandigheid na revalidatie en motiveren van mensen met en zonder beperking. Ik doe dit doormiddel van unieke challenges, evenementen, ambassadeursrollen en ondernemen. Elke dag gebeuren er dingen die misschien niet direct opvallen maar zeker de moeite waard zijn om even bij stil te staan. Leeft jij je eigen leven of wordt je geleid door je omgeving? Pak jij alle kansen aan om een betere versie van jezelf te worden? Wat je hebt opgebouwd kan binnen enkele seconde voorbij kan zijn door tegenslag, ziekte of gewoon dikke pech. Maar wat als jij de kans kreeg om iets te doen wat je leven zou veranderen. Grijp jij dan die kans aan?

‘If someone offers you an Amazing opportunity and you’re not sure you can do it, say Yes – then learn how to do it later.’

Het afgelopen jaar heb ik mijn verhaal voor diverse organisaties, scholen en bedrijven mogen vertellen en misschien sluit mijn missie en verhaal ook aan bij uw bedrijf? Wacht dan niet te lang en stuur mij een persoonlijk bericht door een email te sturen.

Michaelrobbert Brans