Go with the flow!

Zondagochtend, de zon schijnt en ik maak me klaar om naar FlevoNice mijn vaste trainingsplek in Biddinghuizen te gaan. Vandaag is een bijzondere dag want samen met Douwe en Ian van Gotspe Design  gaan we een promo film maken. Hoe gaaf! een eigen promo om mijn verhaal en Challenge via film te vertellen die ik later zal verspreiden via internet. De ontwikkelingen gaan snel maar dat is ook nodig want voor je het weet is het 16 Juli 2016 en sta ik aan de voet van de Ben Nevis. Minimaal 15 uur lopen op krukken is geen kattenpis en daarvoor train ik zoveel en vaak als ik kan. Ik ben ben zo blij met de steun van Ingrid van der Vlist van Altius sportfysio Zeewolde. Ingrid gaat mij wekelijks ontvangen om te zorgen dat vroegtijdige blessures worden aangepakt want ik ga omhoog met een CrossXvest met 6 kilo aan extra gewichten. Dave de Vries zal mij de komende maanden gaan begeleiding om op een juiste wijze met het vest te trainen en kracht op te bouwen. Ook mijn voeding zal worden aangepakt en krijg ik de steun van SynTech Nutrition. Samen met Bob Wigman gaan we kijken welke supplementen het beste passen bij mijn lichaam en trainingen. Omdat mijn darmen, blaas en maag niet heel goed werken of minder dan het gemiddelde is tijdens mijn training extra voeding noodzakelijk. Ik wil ook onze No-Limits fotograaf Hendrik Reinierse bedanken voor het maken van de gave fotos van deze dag.  En natuurlijk is mijn familie onmisbaar want hun steun is de basis en voelt deze uitdaging als een nieuwe gezonde en inspirerende start. 

Is dit allemaal nodig vraag je je misschien af? wat niet veel mensen direct zien is dat ik mijn volledige rechter heup en bekken weg is. Daarnaast zijn er ook stukken darm en spieren verwijderd om de kanker te bestrijden. Ik heb een jaar nodig om 15 uur te kunnen lopen op krukken en ik dus de juiste professionele steun nodig om het te halen. Ik ben MEGA trots dat deze personen mijn uitdaging ondersteunen zodat ik mijn doel kan halen. Niet alleen het halen van de top is een wens maar ook dat mijn wandeling veel mensen zal bereiken die een donatie willen doen. Ik hoop met mijn challenge veel geld op te halen voor het verbeetenfonds en het Revalidatiefonds. Stichting Verbeeten Fonds stimuleert onderzoek naar behandelingen van kanker en biedt middelen om de voorlichting en begeleiding van patiënten met kanker nog verder te verbeteren. Het Revalidatiefonds wil een samenleving waarin mensen met een lichamelijke beperking volwaardig kunnen participeren en een zo zelfstandig mogelijk leven leiden. Een beter doel kan ik niet wensen en ik ben mega trots dat ik deze steun krijg.

De komende maand zal de samenwerking met beide fondsen worden besproken en zal ik meer vertellen over wat ik allemaal van plan ben. Ik vindt het nu al BY FAR het beste jaar ever en ik kan niet wachten op de dag dat Ben mij aankijkt en zegt! There will be obstacles but with hard work there are no limits. Nu nog even op vakantie en dan 100% aan de bak met alle mooie plannen. Groet Michaelrobbert