Dream it.

Wish it. Do it

Wish it. Do it

Wish it. Do it

Wake up with determination.

Go to bed with satisfaction.

Go to bed with satisfaction.

Go to bed with satisfaction.

It’s going to be hard,

but hard does not mean impossible

but hard does not mean impossible

but hard does not mean impossible

previous arrow
next arrow
Slider

Elke week als ik mijn dochter naar school breng moet ik over het schoolplein van de aangrenzende basisschool. Soms gaat dat soepel en zonder problemen maar soms moet ik tientallen vragen beantwoorden over het hebben van 1 been. Kinderen zijn eerlijk, direct en nemen geen blad voor de mond. Opgegeten door krokodillen, monsters of zomaar afgebroken zijn toch wel de meest bekende oplossingen. Maar soms gaat het verder en zijn kinderen slim genoeg om te weten dat het de ziekte kanker was waardoor mijn rechterbeen mist. Ook zijn er kinderen die bang zijn of gewoon niet durven te vragen hoe het is gekomen. Kortom! Elk kind reageert anders.

Kinderen vragen. Volwassenen fluisteren.

Ik vindt het geweldig om jonge kinderen en volwassenen anders te laten denken. Te vertellen over de dingen die wel mogelijk zijn en te praten over tegenslag en overwinningen en nog maar te zwijgen over onzichtbare beperkingen zoals mijn onzichtbare beperking Gilles de la Tourette. Daarom ben ik gestart met de “SchoolTalks” een basis en middelbare school tour waarin ik kinderen vertel over mijn beperking en het overwinnen van (hun eigen) obstakels doormiddel van diverse voorbeelden.

Ook voor het voortgezet onderwijs en universiteiten is het mogelijk interessant om in contact te komen. Zo spreek ik regelmatig voor studenten van oa. Saxion | University of Applied Sciences, Toegepaste Psychologie en Revalidatiepsychologie als onderdeel van studieopdrachten of andere studiedoelen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie ontvangen dan kunt u mij een email sturen. U kunt mij ook vinden en bereiken via LinkedIn en andere sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram.