Een goede voorbereiding

12674801_1084450528264279_356505667_oIk moest even op gang komen maar het begin is daar. Sinds 5 weken ben ik wekelijks te vinden bij ( sponsor ) Altius Zeewolde voor mijn persoonlijke training en begeleiding. Ik moet nog wel  een oude blessure wegwerken maar daar wordt aan gewerkt. Ik ben 2 keer per week 1,5 uur te vinden op de crosstrainer, roeimachine en andere martel werktuigen om optimaal voorbereid te zijn. Volgende week ga ik ook weer starten met crossfit en zal ik mijn eerste meters gaan maken tijdens de Open Gym inclusief mijn Crossxvest. Om het allemaal compleet te maken loop ik elke week minimaal 5 kilometer met 7 kilo gewichtsvest wat me op dit moment prima lukt.

Op advies en onder begeleiding van (sponsor) Syntech ben getart met het slikken van de synaVit vitamine en de Omega 3 tabletten en het gebruik van synPro Matrix. Ik moet toegeven dat ik meer energie heb gekregen, want daar waar ik normaal moe was in de middag heb ik dat nu niet. Het kan zijn dat m12698771_1084450488264283_735518420_oijn motivatie hoger is dankzij de steun van Syntech en mijn Ben Nevis challenge maar ik voel me zeker minder moe. Het is de eerste keer dat ik SyntSizePump / pre workouts gebruik maar het resultaat was mag er zijn.

Vorige week moest met 5 kilo crossxvest naar Altius in de regen en sneeuw en ik doe daar zeker 20 min over. Ik heb 20min op crosstrainer gestaan met 5 kilo Crossxvest op 1 been en 15 minuten gelopen naar de locatie en terug zonder een moment van energieverlies. Heerlijke post workout synPro Recovery gedronken en top geslapen want het was al 21.30. Inmiddels zijn er ook al plannen om samen met CrossXvest een training te gaan doen in Spanje! Yes! La Palma here I come.  Ik heb mega zin om samen met Dave op de spaanse bergen te gaan trainen en EPIC foto te maken voor CrossXvest en Ben Nevis PR. Al met al heb ik een mooie start en begint er langzaam een structuur te komen. Ik ben in mijn hoofd nog niet klaar en heb nog veel momenten van onrust maar de komende weken hoop ik dit op orde te hebben. Eind Maart zal een wereld van verschil zijn en ben ik klaar voor mijn eerste serieus obstacle run of lange training. Mijn doel is om eind maart minstens 7 uur achter elkaar te kunnen wandelen in volle uitrusting. Een goed begin is het halve werk!

Tot snel! Sportieve groet Michaelrobbert