Doelstellingen bepalen.

Nog een paar uur en dan is het 2015 en ik kan vaststellen dat het een bijzonder jaar is geweest voor mij, mijn vrouw en familie. Het mooiste van het komende jaar is absoluut de geboorte van onze eerste dochter. Ik moet nog even wachten maar rond Maart zal het gaan gebeuren en zal mijn “Most extreem obstacle run” gaan beginnen. Ook de terugkeer van mijn ouders naar Nederland is een enorm hoogtepunt. Enkele jaren hebben zij in Duitsland gewoond en nu met een kleinkind op komst is het geweldig dat zij dit van dichtbij kunnen meemaken.

Doelen bepalen

Naast de geboorte van mijn dochter wilde ik ook nieuwe doelen hebben en niet alleen op kracht of gewicht maar ook metaal. Ik geloof niet zo in goede voornemens maar rond deze tijd in eind 2013 was ik begonnen met het veranderen van mijn levensstijl met Personal Bodyplan. PBP helpt je met een basis om gezonder te leven (eten en sporten) en ik was tijdens deze periode ruim 10 kilo afgevallen. Begin 2013 zag het soms allemaal even niet meer zitten, ik had veel lichamelijke problemen en kon niet de energie vinden om hier wat aan te gaan doen. Maar mijn start met PBP heeft daar een positieve draai aan gegeven en heb mijn doelstellingen voor 2014 redelijk gehaald en inmiddels ook weer bijgesteld voor 2015.

Doelen bereiken

Met de kerstdagen heb ik 2 weken bewust rust genomen en eens goed geluisterd naar mijn lichaam zonder me druk te maken over wat andere vinden. Wat wil ik dit jaar bereiken en hoe ga ik dat doen? vandaag heb ik een voedingsplan gemaakt en prominent in de keuken opgehangen om mijn streefgewicht van 70 kilo te gaan halen. Op zolder hangen mij TRX banden klaar om 30min per dag te gaan knallen. Mijn sportprogramma in de sportschool is al klaar, de eerste survival training komt eraan en de Klokgebouwloop staat voor Januari op de agenda. Geen idee of ik dit allemaal ga halen maar dit lijkt mij meer dan voldoende en ik heb er weer zin in!

Doelen halen

Nee, dit is geen goede voornemen maar DE start van seizoen 2 en deze blog is een verbintenis op deze uitdaging aan mijzelf. Ik moet toegeven dat ik de afgelopen weken minder zin had om te trainen omdat het meer een sleur en verplichting begon te worden. Maar met alle sportieve uitdagingen op de agenda heb ik er weer zin in. In 2015 heb ik diverse obstacle runs en loopevenementen in de agenda staan en zullen mijn targets zijn om naar toe te trainen. Ik schrijf dit bericht aan mijzelf zodat ik elke dag kan lezen wat ik 31 December 2014 heb belooft te gaan doen.

  • Startgewicht: 2 Januari 2015 = 78,3 Kilo
  • Tussenstand 1: 17 Januari 2015 = 77,2 Kilo
  • Tussenstand 2: 29 Januari 2015 = 76,8 Kilo

Happy New Year en liveSTRONG – Mikyair