Bedankt Ben!

1,5 jaar geleden ontmoeten ik Dave de Vries de bedenker van CrossXvest. Dave deed Expedities naar de Ben Nevis en ik vroeg hem of het mogelijk was om de Ben te beklimmen op krukken en 1 been. Na aan het einde van de middag besloten we de uitdaging aan te gaan en was project Lets meet Ben Nevis geboren. Onderweg naar huis belde ik direct Aschwin Geerts en Karin van der Leest van Stichting Verbeeten Fonds en het Revalidatiefonds om te kijken of zij met mij dit project wilde aangaan. Meer dan 10 uur klimmen om geld op te halen voor kanker onderzoeken en revalidatieprojecten is niet niks en dus wilde ik het goed aanpakken.

Ik had een doel en een actie maar een team had ik nog niet.  Na 3 keer kanker en jaren van revalidatie ben ik gelukkig gezond maar vele zijn dat niet en daarom wilde ik met dit project aandacht te genereren voor kankeronderzoek en revalidatie.

Ik ontmoeten Douwe Siesling van Gotspe Design en Atleet Frank van Lieshout die samen met Dave al eerder de Ben Nevis hadden beklommen. Met deze mannen ben ik het project gestart en dankzij Ian Smak Gregor is deze mega vette trailer gemaakt voor de aftrap van mijn challenge bij Flevonice. Nog geen 4 maanden later had ik 9 sponsors gevonden die mijn challenge wilde steunen  Bob Wigman van Syntech Nutrition –  Thorvald Sistermanns van Sistrans Logistics – John Willigenburg van Megadump Nederland – Janneke Sprangers van 3DpharmXchange – José Hilgenkamp van Flexyz BV – Dick Laan van TVAsolutions – Tricorp Workwear – Patrick Kamer van Kamer Orthopedie en Florus Immerzeel van Tegeldepot.

Ondertussen had ik ook een team van toppers die ik dol graag wilde meenemen om samen met mij deze challenge te doen. Deels om het af te sluiten maar ook om mijn boodschap over te kunnen brengen. Ik wil jullie allemaal uit de grond van mijn hart bedanken! jullie zijn geweldig! Bert Kos mijn vader – Dennie van Dijkhuizen beste vriend, maatje en toekomstig zakenpartner 🙂 – Douwe Siesling top fotograaf – Dave de Vries dankzij hem ben ik begonnen! – Frank van Lieshout onze langste held en top instructeur – Ingrid van der Vlist van  Altius Fysiotherapie Sport & Preventie, dankzij haar zorg ben ik goed voorbereid omhoog gegaan en Eddy-Paul Bakker de lachende kilt drager. Mijn lieve vrouw Joyce die mij echt heeft gesteund en gemotiveerd – Roos Kos mijn liefste mama met wie ik veel verdriet heb gedeeld maar ook heb overwonnen en daardoor nu 20 jaar later dit kan doen. En mijn schoonmoeder Ina Jans die samen met ons naar schotland was afgereist om mijn challenge te steunen.

Also I would like to say thanks to Jason King, Stuart King and Billy Harford who sponsord me and helped me with some amazing droneshots. Thanks guys you are amazing! Ook wil ik David Brouwer en zijn vrouw Elisabeth van Leeuwen bedanken. Niet alleen heeft David het mogelijk gemaakt dat ik mijn verhaal via de televisie mag vertellen en jullie kan laten zien dat een handicap geen beperking hoeft te zijn maar ook voor de geweldige zorg en het heerlijk eten!! Also I would say thanks to Ben Nevis professional Rich Mountain Experiences and Mona Pyne who kept us goiing alle the way up to the summit and down.

Ik wil persoonlijk ook nog de volgende mensen bedanken die mij hebben geholpen om de juiste PR te genereren op de juiste plekken en tijden. Frans Nabbe – Willem II Tilburg – Robin Klein Flevonice, Zeewolde Actueel, Blik op Zeewolde, Lokale Omroep Zeewolde, Runner’s World Magazine, Max Wolters, Anne-Marie Hartog en Hans Derksen – WR organisatie. Als ik nu iemand vergeten ben dan zet ik jullie er zeker tussen. Ik heb in de afgelopen 1,5 jaar zoveel gedaan dat het bijna niet bij te houden is.

Ik hem geen 10K maar 3300 euro opgehaald maar mijn doel is meer dan bereikt. Ik zit nu te typen en mijn telefoon blijft maar pingelen. Sinds ik terug ben heb ik meer dan duizend berichten ontvangen en ben gebeld door De Coen & Sander Show Radio Veronica, heb ik bladen gestaan en meer.. De publiciteit is onbetaalbaar en daarvoor heb ik oa. gedaan. Dikke vette dank! ik ga genieten van deze komende weken en ik kan niet wachten op de eerste beelden van Omroep Flevoland over deze tocht van niet 15 maar 10 waanzinnige uren op de Ben Nevis. Michaelrobbert

*taalfouten inbegrepen.. Ik ben moe 🙂