Alleen maar winnaars!

Het is woensdag 13 januari en samen met Dave de Vries loop ik door de tunnel richting het veld. In mijn hoofd hoor ik het publiek juichen en voel ik de spanning door mij hele lichaam want daar is hij dan, de heilige cirkel van het Willem II stadion in Tilburg. Ik loop naar de stip en realiseer mij ineens wat ik de afgelopen 5 maanden allemaal heb bereikt met project Lets meet Ben Nevis. Ik ga geen belangrijke wedstrijd spelen maar er zal wel een winnaar zijn en dat ben ik.

Wat een heerlijk gevoel dat er zoveel sponsoren mijn verhaal steunen en meer dan graag willen meerwerken. Ik kan het soms niet geloven dat een hoofdsponsor eredivisie voetbal TRICORP mijn initiatief steunt en dat ik dankzij Willem II tegenover 150 netwerkrelaties mijn verhaal mag vertellen. Ik kom niet voor geld en ik reis Nederland niet af voor alleen maar donaties, ik ben opzoek naar mensen die in mijn verhaal geloven en net als ik hun agenda daarvoor vrij willen maken.

Ik ben gestart met trainen en samen met Altius Zeewolde is er een programma gemaakt waarin ik 2x per week moet trainen. Er is nog veel te doen want mijn conditie is nog niet optimaal en zijn er enkele kleine mankementen te verhelpen. Ik moet trainen met mijn crossxvest, per week 5km lopen en heb ik mijn handbike weer uit de kast gehaald.

Ik ben helaas gek op kleine snacks en daarom wordt ik in de gaten gehouden door Syntech en moet ik mij meer gaan houden aan een voedingspatroon met de juiste supplementen. Droog brood hoef ik niet te eten maar ik moet met al dat trainen wel wat voorbereiding treffen.

Volgende week gaan we kleding passen en komt Tricorp op bezoek met de machtige GREYHOUND. Dit is een bus omgebouwd tot rijdende winkel en zullen we als team de kleding gaan passen waarna alle sponsors een mooi plekje krijgen op oa. de jassen.

Ik ben trots! ik ben dankbaar en ik kan niet wachten tot het zover is. Ik hoop dat iedereen die dit bericht leest mijn project wilt steunen met een donatie aan het Verbeeten en Revalidatiefonds via deze link. Niet alleen help je mij met het halen van mijn doelbedrag maar vooral steun je de kankeronderzoeken van Instituut Verbeeten en de projecten van het Revalidatiefonds.