previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Hoi ik Michaelrobbert Brans ondernemer, vader van één dochter, getrouwd en sporter met een beperking of liever gezegd een adaptive sporter. In mijn dagelijks leven train ik mensen om hun eigen obstakels te overwinnen bij mijn eigen onderneming Tough Ground in Almere. Als er tijd is kruip graag door de modder en overwin ik obstakels bij obstacle races of werk me in het zweet tijdens een WODje Crossfit. En als ik niet bezig ben met mijn gezin dan ben ik vast druk bezig met een nieuw events of unieke challenge.

In 1995, 1998 en 2001 overwon ik kanker en verloor in fases mijn complete rechterbeen en deal ik elke dag met mijn onzichtbare obstakel het syndroom van Tourette. Inmiddels ben ik volledig genezen van de kanker en zet ik mijn kennis nu in om andere te helpen en motiveren.

Don’t Hide your obstacle. Face them. Accept help and you will beat your obstacles.- Michael-Robbert Brans

Obstacle Course running is iets wat ik graag doe en ben ik altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Zo deed ik al mee met tientallen obstacle runs variërend van 5 kilometer tot halve marathons. Beklom ik de hoogste berg van Schotland de Ben Nevis in minder dan 10 uur op en af. Deed ik mee met Ninja Warrior Nederland als eerste deelnemer met een beperking 2017 en heb ik een World Record op mijn naam staan op als snelste man op krukken en 1 been op de 5 kilometer ter wereld en ben ik bezig met de marathon op de chinezen muur in 2019.

Special thanks to: Fotograaf Hendrik Reinierse van Pixel Dezign | Douwe Siesling van Gotspe Design | Bibi Veth fotografie | Flexyz hosting | Dutch Adaptives